Παρασκευή

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9011

     
      Πριν 9.000 χρόνια κάποιοι νομάδες συλλέκτες τροφής φτάνουν στην άκρη της ηπείρου πάνω στην οποία κινούνται και αναγκαστικά σταματούν.  Από όσους τόπους έχουν δει στην πορεία τους, ο τελευταίος είναι ο ωραιότερος.  Ψηλά βουνά, πυκνά δάση, ποτάμια και θάλασσες που σημαίνουν άφθονο κυνήγι και ψάρεμα. Όμως πάνω απ’ όλα το χώμα είναι εύφορο.  Η γη παράγει τα πάντα.

       Η απόφαση είναι ομόφωνη. Ο μύστης της φυλής που μεταφέρει την ιερή πέτρα, αναλαμβάνει να την θάψει σε μυστικό σημείο. Με την εγκατάσταση, η κοινωνική μετάλλαξη των νομάδων είναι αναπόφευκτη.  Για πρώτη φορά στον χώρο αυτό που αργότερα θα ονομαστεί Ελλάς εμφανίζονται συστηματικές αγροτικές καλλιέργειες. Γεωργία σημαίνει μόνιμη εγκατάσταση, πατρίδα. Οι σκόρπιοι αυτοί γεωργοί της νεολιθικής εποχής αυξάνονται, φτιάχνουν οικισμούς, κώμες και κατόπιν οχυρές πόλεις.

       Οι δοξασίες του αναλώσιμου ανθρώπου που ψάχνει και ψάχνεται σβήνουν σταδιακά μαζί με τις μνήμες της περιπλάνησης. Ένας καινούργιος κόσμος ανατέλλει. Νέες αξίες, νέες ιδέες και νέες ανάγκες εμφανίζονται.  Πέρα από την οικογένεια, την πατριά και τον κυνηγότοπο, έχει κανείς να προστατέψει την οικία, τους τάφους των προγόνων και τα χωράφια. 

      Οι αιώνες περνούν, νέοι πληθυσμοί, καινούργιες φυλές, γνωστοί και άγνωστοι λαοί διαβαίνουν το κατώφλι της χώρας. Άλλοι περνούν ξώφαλτσα και χάνονται στα βάθη της ιστορίας ενώ άλλοι εγκαθίστανται με ειρηνικό τρόπο ή ακόμα και με την βία στα ίδια εδάφη. Η συνύπαρξη –αναγκαστική ή όχι- δημιουργεί τα στρώματα του ανθρώπινου τύπου που σήμερα ντυμένος με ισοθερμικά ρούχα, αγνοεί την συνεισφορά του καλυμμένου με τομάρια ζώων προγόνου του στην εξέλιξη.  Ο χώρος συνεχίζει να καλλιεργείται αδιάλειπτα για 9.000 χρόνια. Στα γονίδια των σημερινών γεωργών, είτε το θέλουμε είτε όχι, υπάρχουν και τα σημάδια του πρώτου προϊστορικού γεωργού που έσκαψε αυτή την γη και την πότισε με τον ιδρώτα του. Μαζί και τα σημάδια όλων σχεδόν όσων πέρασαν ή εγκαταστάθηκαν εδώ. Κοινό σημείο η καλλιέργεια και η αγάπη προς αυτό το χώμα που μας φιλοξενεί και μας παρέχει γενναιόδωρα όσα μας χρειάζονται.

      Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν κι άλλες κινήσεις με σκοπό την καθιέρωση εθνικής χρονολογίας.  Όπως η προσπάθεια επιβολής από κάποιους κύκλους του 776 π.Χ. ως έτους έναρξης της Ελληνικής ιστορίας. Τέτοια κίνηση εκτός του ότι είναι αυθαίρετη και ιστορικά άστοχη, έχει πιθανόν πονηρούς σκοπούς γιατί αφήνει εκτός ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας και ολόκληρη την προϊστορία μας.  Πέρα από αυτό είναι και δύσχρηστη γιατί χρειάζονται αρκετοί υπολογισμοί για την μετατροπή των ιστορικών ημερομηνιών.  


     Η δική μας πρόταση είναι απλή:  Συν 7.000 χρόνια στην παρούσα χρονολογία.  Αυτό λένε τα πορίσματα της επιστημονικής έρευνας.  Το άθροισμα είναι τα έτη στα οποία καλλιεργείται το χώμα του τόπου μας.  

      Δυστυχώς τους τελευταίους 22 αιώνες η χώρα μας σέρνεται δεμένη χειροπόδαρα από το άρμα των κατακτητών της. Τα ονόματά τους αλλάζουν κάθε τόσο αλλά η ουσία παραμένει η ίδια.  Καθ’ όλο αυτό το διάστημα και με διάφορες προφάσεις κάθε φορά, ο πληθυσμός μας εξοντώνεται και σφαγιάζεται συστηματικά. Με χίλιους δυό τρόπους η ιστορία μας αποσιωπάται, πλαστογραφείται, ερμηνεύεται και ξαναγράφεται με τρόπο που να εξυπηρετεί τα εκάστοτε συμφέροντα των εχθρών μας.

     Κομβικό χρονολογικό σημείο για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, η δήθεν γέννηση ενός ατόμου που εν γνώσει του δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην ανθρώπινη εξέλιξη. Ακόμα και το υποτιθέμενο έτος γεννήσεώς του είναι εσφαλμένο. Το πρόσωπο που θεωρείται από κάποιους ως υιός του θεού, από άλλους ως προφήτης, από άλλους ως επαναστάτης και από άλλους ως κοινός απατεώνας, γεννήθηκε ή το 7 π.Χ.  ή το 5 π.Χ.  ή το 4 π.Χ. ή το 2 π.Χ. ή το 4 μ.Χ. . Διαλέξτε και πάρτε.  33 χρόνια μετά -πάντα στο περίπου- ο κύριος αυτός εκτελέστηκε ως εγκληματίας, ενώ άλλες πηγές λένε ότι πήρε την γυναίκα και τα παιδιά του και απλά άλλαξε τόπο διαμονής.  Όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες της ζωής του αγνοούνται και οι απόψεις των συγχρόνων του παραμένουν αντικρουόμενες. Διασταυρωμένα ιστορικά στοιχεία δεν υπάρχουν και αυτοί που είχαν συμφέρον έχουν συμπληρώσει κατά βούληση τα τεράστια κενά. Φαντασιώσεις και κατασκευασμένα γεγονότα ντύθηκαν εκ των υστέρων με την ισχύ του δόγματος. Κάποιοι έχτισαν με ανακρίβειες, κλοπές και ψέματα ολόκληρη πολυεθνική και αποκομίζουν επί αιώνες τα οφέλη.

     Από την άλλη πλευρά, φτάσαμε στο σημείο συγκεκριμένα ιστορικά πρόσωπα του Ελληνικού Χώρου που έγραψαν τόμους έργων και που έστειλαν την ανθρωπότητα από τα σπήλαια στο διάστημα αλλάζοντας για πάντα την πορεία της εξέλιξης πάνω στον πλανήτη, να αμφισβητούνται, να λογοκρίνονται και να συκοφαντούνται. Και το τραγικό της υπόθεσης, οι λογοκλόποι, οι εκμεταλλευτές του μόχθου τους και οι λιβελλογράφοι να καρπούνται σήμερα τα πάντα: Φήμη, εξουσία, χρήμα. Και ως γνήσιοι κλέφτες και σφετεριστές να προσπαθούν να σβήσουν εντελώς το έθνος που δημιούργησε πολιτισμό καθώς και τα ίχνη του.
 

       Ο ψευτοπολιτισμός της παλιανθρωπιάς και η οικονομική “ανάπτυξή” του που παρουσιάζεται ως ύψιστο ιδανικό δεν έχει άλλο σκοπό παρά την διαιώνιση ενός καθεστώτος βασισμένου στον εξανδραποδισμό και στην καταπίεση των πολιτών και των λαών. Η φαινομενικά “πρόχειρη”  και “ανοργάνωτη” συγκέντρωση πλούτου και εξουσίας των προηγούμενων αιώνων έχει πιά μεταβληθεί σε προγραμματισμένη και συνδυασμένη επιχείρηση. Τώρα και οι τελευταίες ψηφίδες του μωσαϊκού μπαίνουν στη θέση τους. Όποιος αρνείται να το δει, είναι άξιος αυτού που τον περιμένει.
 

      Με προκάλυμμα ένα πέπλο “αγάπης” και “ανθρώπινων δικαιωμάτων” η συμμορία  των τοκογλύφων έχει διαστρεβλώσει και καταπατήσει κάθε έννοια δικαίου και ηθικής σε παγκόσμιο επίπεδο.  Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Ο εχθρός μας ήταν και είναι η αιώνια απολυταρχία.  Ως Έλληνες και ως πολίτες του κόσμου δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πολεμήσουμε ακόμα μια φορά για την επιβίωσή μας.
 

Με την καθιέρωση Χρονολογίας Ελληνικού Χώρου :

·         Κόβουμε τους δεσμούς μας με την κρατούσα διεθνή ιδεολογία

·         Διεκδικούμε την δική μας ταυτότητα καθώς και την ιστορία και την προϊστορία που μας έχουν κλέψει

·         Αντιδρούμε στην παγκοσμιοποίηση και στην ισοπέδωση των λαών και των εθνών

·         Απορρίπτουμε τα αστυνομικά κράτη-τέρατα της “νέας” εποχής και τα τοκογλυφικά τους συστήματα

·         Οραματιζόμαστε τον πλανήτη των ελεύθερων πολιτών που ανήκουν στην γη και όχι η γη σε αυτούς

          Αυτό είναι το πρώτο μικρό βήμα.  Αν συμφωνείς με κάποια από τα παραπάνω, κάνε αυτό που πρέπει.  Διάδωσε την ανάγκη καθιέρωσης της Χρονολογίας Ελληνικού Χώρου στους φίλους και στους γνωστούς σου.  Ένωσε την φωνή σου μαζί μας για να εισαχθεί άμεσα η νέα χρονολόγηση στα διεθνή ημερολόγια.  Άλλαξε τώρα το τμήμα του κόσμου που μπορείς να αλλάξεις.  

             

      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

                            28   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  9011

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ιδέα αλλά σε λάθος λαό απευθύνεται

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος!

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Κοσταπούστρα ή όπως αλλιώς σε λένε, γενναίε ανώνυμε, δεν βαρέθηκες να λες τον πόνο σου;

Πήγαινε να την βρεις με κανένα άλλον.


Όταν αποφασίσεις να προσφέρεις κάποιο επιχείρημα στην συζήτηση, εδώ θα είμαστε να το δημοσιεύσουμε...

Ως τότε...

...και για χρονολογία θα ακούς,

...και μπινελίκια θα λούζεσαι,

...και για ΜΑΣΟΝΟΥΣ θα ξαναδιαβάζεις,

...και πόρτα θα τρώς συνέχεια (όχι μόνο εδώ, αλλά και αλλού. Ξέρεις εσύ...)

Και μια και το πας στο ψυχολογικό, αφού δεν γουστάρεις αυτά που λέμε γιατί κάθεσαι και τα διαβάζεις με τόση αφοσίωση για τόσα χρόνια; Μήπως θα έπρεπε να το ψάξεις;

Άντε γαία...

Ανώνυμος είπε...

Vlepeis nikh?

Ανώνυμος είπε...

Χώσε ρε Μαρκο!

Y είπε...

APAITEITAI APISTEYTA ASSYMETRH TAKTIKH YIA NA GINOYN AYTA POY PREPEI NA GINOYN....
TO MONO PRAGMA POY EINAI ME TO MEROS MAS EINAI OTI EPITELOYS OI ELLHNES TSANTIZONTAI.
We need to talk (sorry yia ta greenglish)

Ανώνυμος είπε...

FILE, EXW ENA ONEIPO.... 8ELW... ME THN VOH8EIA TOY FAILED CARPENDER YAIVE; NA TOYS GAMHSW THN KVANTIKH KWLOTRYPIDA AYTHS THS POYTANAS TOY ELEOYS MOTHERFUCKING PANAGIA TOYS!!!!!!
OSO YIA TA PONTIKAKIA.....................

Y

Μαρκο Ντε Σαντ είπε...

Το μέηλ επικοινωνίας είναι:

pessoi11 [φτιαγμένο παπάκι] yahoo.com

Ανώνυμος είπε...

Μην γράφετε γκρίκλις, δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε ή τέλος πάντων μας δυσκολεύουν πολύ.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Με το να προσθεσωμε απλως 7000 ς'στην παρουσα χρονολογια, σημαινει οτι δεχομεθα την μετρησιν αυτων!
Ειναι προυιμοτερον να αρχισωμε ςε καποιο Ελληνικον και σημαντικον γεγονος. ΠΧ η πρωτη γραπτη πινακιδα η παπυρος. Σημαντικοτατον για οποιον δηποτε πολιτισμον

Αμφιτρυων

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να πάρουμε διαζύγιο από την πουτάνα την εκκλησία. Χωρίς αυτό δε γίνεται τίποτα. Το δεύτερο είναι να απαγορευτεί επί ποινή θανάτου η αίρεση του δαίμονα όπως και οι συναφείς αιρέσεις (λέγε με αντίπαλη συμμορία του Ισλάμ): Όστις πιστός, ανεξαρτήτως συμμορίας, πηγαίνει να συναντήσει το ραββί του ακέφαλος με συνοπτικές διαδικασίες. Το τρίτο και σημαντικότερο που απουσιάζει από το πριγκηπάτο του ορθοδοξιστάν: ΠΑΙΔΕΙΑ. Θα μου πείτε βέβαια τι σκατα παιδεία όταν στο πουστοβιβλίο των Παπαδίστικων της Α' Γυμνασίου ο Αντίοχος, αναφέρεται ως ασεβής ειδωλολάτρης.
Οι γαμημένοι πράκτορες του Γιαχβέ που λερώνουν τον τίτλο του δασκάλου θα πρέπει να εξοντωθούν με κάθε τρόπο.
Αυτά τα ολίγα....

Ανώνυμος είπε...

Αν θεωρούμε τον Ελληνα και τον ελληνισμό διαχρονικό,γιατί να του βάλουμε μια ημερολογιακή ταμπέλα;

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

@ Ανώνυμος 2:05

Το μόνο διαχρονικό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι η ξένη κατοχή και η λιποψυχία.


Υ.Γ. Καλύτερα να τις φτιάχνουμε εμείς τις ταμπέλες παρά οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Κόβουμε τους δεσμούς μας με την κρατούσα διεθνή ιδεολογία

· Διεκδικούμε την δική μας ταυτότητα καθώς και την ιστορία και την προϊστορία που μας έχουν κλέψει

· Αντιδρούμε στην παγκοσμιοποίηση και στην ισοπέδωση των λαών και των εθνών

· Απορρίπτουμε τα αστυνομικά κράτη-τέρατα της “νέας” εποχής και τα τοκογλυφικά τους συστήματα

· Οραματιζόμαστε τον πλανήτη των ελεύθερων πολιτών που ανήκουν στην γη και όχι η γη σε αυτούς


στα 5 αυτά σημεία τι εννοεί ο ποιητής και με παραδείγματα παρακαλώ λίγο πιο αναλυτικά αν γίνεται

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ 2013+9500

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί νομάδες και όχι αυτόχθονες; Έχεις πάει στο σπήλαιο των Πετραλώνων;
Εκεί βρίσκεται σωρός παιδιού 10 ετών περίπου που χρονολογείται ότι έζησε πριν 800.000 χρόνια. Δεν μιλώ για τον σκελετό του αρχανθρώπου ο οποίος εκλάπη φυσικά.

Μάρκο Ντέ Σάντ είπε...

Εμείς δεν ξεπηδήσαμε μέσα από το έδαφος, άλλα όντα το έκαναν αυτό.

Αιολείς, Αχαιοί, Ίωνες, Δωριείς ήρθαν όλοι από τον βορρά απ' ό,τι γνωρίζουμε.

Πολύ πιθανό να μην ήταν νομάδες αλλά η αλλαγή του κλίματος (παγετώνες) να τους ανάγκασε να κινηθούν προς ζεστότερα κλίματα.

Η χρονολογία είναι προσωρινή σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής. Τα +- 100.000 χρόνια είναι η κανονική, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή (Μεταξύ μας, γαμημένοι λαθρομετανάστες είμαστε, ούτε 200.000 χρόνια δεν έχουμε εδώ και το παίζουμε ντόπιοι).

Ανώνυμος είπε...

Ποια χρονολογία ρε Μάρκο; Προ Δευκαλίωνα ή μετά; Υστερα γιατί ντε και καλά πρέπει να είμαστε απόγονοι φυλών που ήρθαν από βορειότερα μέρη; Δηλαδή είμαστε απόγονοι Σλάβων, Ούννων, Μογγόλων;
Ο παππούς Ησίοδος δεν θυμάμαι (εκτός κι αν κάνω λάθος) να αναφέρει κάτι τέτοιο στη θεογονία.
Ο αρχάνθρωπος του Πουλιανού, τι σημαίνει; Μούφα είναι; Δεν μπορεί.
Ανεξαρτήτου όμως ακριβούς χρονολόγησης, το θέμα είναι, να αισθανόμαστε και να πράττουμε ως Ελληνόψυχοι κι όχι ως ελληνόφωνοι.
Συνέχισε τον αγώνα σου στη "μαύρη φατρία" ή όπου αλλού. Κράτα ενήμερους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί στο χάος που επικρατεί στο διαδίκτυο, μια καθαρή ελληνική φωνή την έχουν ανάγκη!

Διογένης

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με τους "νομάδες". Άσχετο: Προχθές (πάλι) τσακώθηκα με μάρτυρες του Ιεχωβά-σταθμός Αττική- στον δρόμο.Πιό παλιά με σαϊεντολόγους(αυτοί που στήνουν πάγκους και σου μετράνε και καλά την ενέργεια με δύο σιδερένια παλούκια ) .Είναι καλά κρυμμένοι πίσω απο βιβλία και επιστημονικές μαλακίες.Τους πήρα χαμπάρι όταν σε ένα βιβλίο που ξεφύλλιζα είδα την φάτσα του αρχηγού τους. Πάντως οι πούστηδες του Ιεχωβά έχουν κάνει γερό ντού τελευταία.Την άλλη φορά κάτι νεαροί μου 'δώσαν φυλλάδια στο Ίλιον και άλλη μιά φορά μιά ηλικιωμένη μου μίλαγε γι' αυτό στο λεωφορείο.Αυτό είναι μία πολύ μικρή λεπτομέρεια για ν'αναφέρω την θέση μου και ότι κάνω το "κομμάτι μου" όποτε μπορώ.Αλλά και πάλι νοιώθω μοναξιά από την φαινομενική γενική απάθεια.